Leeg 1 Leeg 2 Wandeldag voor Kika Overige Activiteiten Locatie en Bereikbaarheid Aanmelden-Inschrijving Bezienswaardigheden Contact Ontstaan Wandeldag Kika Verkoop Kika Beren

Wandelsport Vereniging

Jong en Vrolijk

Over ons Wandelen Wandeltochten Avond4daagse Andere Activiteiten Wandel Tips
 9e Wandeldag voor Kika
Zondag 16 september 2018

Wandelgebied :

De wandeling zal u voeren door de bosrijke omgeving welk Bilthoven e.o. Rijk is. Het wandelgebied kent bos, zandvlakte en (flinke)heuvels. Wij adviseren u dan ook om zeer makkelijke maar stevige wandelschoenen aan te trekken en voldoende water mee te nemen voor onderweg.

Afstanden en Starttijden:

5 km.  -  09:00 - 15:00 uur

10 km.  -  09:00 - 14:00 uur

15 km.  -  09:00 - 13:00 uur

Sluiting Startlocatie:  17:00 uur

Deelname Kosten:

Volwassenen (vanaf 13 jaar) = 4 euro

Kinderen (t/m 12 jaar)         = 2 euro

Van deze deelname kosten gaat minimaal 2 euro naar KiKa. Kinderen lopen dus  100% voor KiKa !!

Tijdens deze wandeldag geldt géén reductie regeling voor leden van een erkend Wandelsport Organisatie.

De overige deel van de deelnamekosten dient ter dekking van de organisatiekosten.

U kunt zich op de dag zelf aanmelden/inschrijven op locatie bij onze inschrijftafel.

Komt u met een grote groep of touringwagen dan vernemen wij dat wel graag van te voren.   (bijv. verenigingen met meer dan 10 personen)

Medische Verzorging :

Deze wordt verleend door EHBO afdeling Zuilen.

Wandelboekje:

Wandelboekjes worden door ons voorzien van een vereniging stempel en een plaatje (inlegvel).

Herinnering:

Tijdens deze wandeldag is geen herinnering in de vorm van een medaille of vaantje aanwezig.

Voor de kinderen hebben wij wel een gratis Kika Rek Armband /verrassing aanwezig (op=op)

Slotbepaling :

Deze wandeltocht wordt georganiseerd onder auspiciën van KWBN en regio West. Deelname geschiedt geheel op eigen verantwoording/risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade, diefstal, ongevallen of dien aard. Ons deelnemers reglement alsmede calamiteiten en weer protocol is hierop van toepassing.