´╗┐ Avondvierdaagse Utrecht Noordwest

Jong en Vrolijk

Over ons Wandelen Wandeltochten Avond4daagse Andere Activiteiten Wandel Tips

Avond4daagse 2018

Ook in 2018 organiseert Wandelsport Vereniging Jong en Vrolijk weer een Avond4daagse in Utrecht (noordwest) en wel voor de 63e keer.

Deze Avond4daagse valt onder auspici├źn van de KWBN, regio West.

KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland) is lid van de NOC*NSF.

Aan onze Avond4daagse kan iedereen deelnemen, zowel individueel als in groepsverband. Hierbij maakt het niet uit of u nu wel of niet lid bent van een wandelbond. Verder behoeft u ook niet uit de wijk noordwest of Utrecht zelf afkomstig te zijn.

U komt toch ook !

Wilt u ook meedoen als groep (school, vereniging, bedrijf  etc.) En bestaat uw groep uit minimaal 11 personen dan horen wij dat graag van u.

Avond4daagse 2018 t/m 2020 :

Onderstaand treft u de geplande data aan voor komend jaren:

2018 : maandag 14 mei t/m donderdag 17 mei

2019 : maandag 13 mei t/m donderdag 16 mei

2020 : maandag 11 mei t/m donderdag 14 mei

Wijzigingen onder voorbehoud.

Doormiddel van bovenstaande keuze knoppen treft u meer informatie aan.

Dit jaar is NederlandSchoon de supporter van de Avondvierdaagse welk onder initiatief van de KWBN wordt georganiseerd.

Uiteraard steunen wij dit initiatief van harte. Onze scholen hebben speciale vuilniszakken mee gekregen om die te gebruiken bij de rustpunten om dit belang te benadrukken.  Gebruik dit dan ook goed.

Ook hebben zij op hun website een quiz voor kinderen gemaakt, een lied en een filmpje.   Zie  www.schoneavond4daagse.nl

PicNic, de online supermarkt !

PicNic sponsort onze avondvierdaagse dit jaar.

En daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.

Tijdens een van onze dagen verrassen zij onze deelnemers

met iets lekkers en gezond voor onderweg.